Åsa assar: Veckans instagram

I måndags var jag tillbaka på min vita-kläder-praktikplats.
 
Jag har ju levt lite i mörker eftersom jag inte vågar använda min golvlampa (som för övrigt dessutom är ful, och trots att den både är ful och trasig så står den kvar här mitt i lägenheten, helt ologiskt). Fick en snilleblixt nu när jag har stakar i fönsterna - och satte en av fönsterlamporna vid tv:n. Plötsligt mycket ljusare och trevligare här hemma.
 
Om ni en dag i veckan såg den här på promenad med en mycket bra människa och en mycket stor hund så såg ni rätt.
 
Fredagsgodis.
 
I går lyckades jag komma ut på promenad samtidigt som solen tittade fram. Äntligen hann jag fram till Hammarsjön innan det blev mörkt!
 
I går visade barnkanalen Hayao Miyazakis Kikkis expressbud, en av mina favoriter!
 
Avslutade promenaden i går med att köpa medicin av mamma. Medicin i fin burk gör den lite snyggare, fast fortfarande tveksam till om den hjälper.
 
Jag borde verkligen ha pluggat mer än jag gjorde i går, men det går ju inte att se Så mycket bättre och plugga samtidigt. Däremot gick det utmärkt att äntligen rota i min korg med saker att laga. Jag lagade två tröjor, en kofta och ett par vantar som legat där i en evighet. Den här låg också däri, en knäppning skulle behövas. Men jag bara vek. Tycker helt klart kudden gör sig bättre i min soffa än i den där korgen. (Kuddfodralet är gjort av en tröja som jag fick at min syster för längesen, men tröjan hade blivit för liten så min syster trollade om den till det här för ganska längesen.)
 
En glutenfri pepparkaka från Crazy bakers, goda! Fast jag borde ge upp det där glutenfria, har ju ätit glutenfritt sen augusti utan effekt. Just nu ber jag magen hålla ut ett litet tag till, för snart är det jullov och hjälper inte det så blir det doktorn igen. I morgon börjar skolan igen efter fem veckor praktik och jag har förberett mig på bästa sätt, det vill säga städat, tvättat, rensat golvbrunnen och sånt. Men vänta, var det inte något mer jag borde ha gjort lite flitigare? -host-plugga-host-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0