Lucka 23

Nu är vi väldigt nära slutet på den här bloggkalendern. Jag tänkte att jag kunde visa lite bilder på folk jag ska fira jul med. Bilderna är tagna i början av 2012. Det här är mina föräldrar.
 
Det här en väldigt bra bild. Pappa behövde hjälp att bära ner den där soffan till källaren, och hjälpreda ett och två (mina syskon) fanns inte närvarande, och tydligen var jag i just detta fall hjälpreda nummer tre, trots mina dokumenterat dåliga hjälpredatalanger. Vi fick ner soffan för trapporna och placerade den där. Uppdraget lyckades! Vad stark jag är ändå! Och pappa blev helt enkelt varm och tog av sig skjortan och satte sig vid datorn. Simple as that.
 
Hon där till höger ska jag också fira jul med.
 
Ja, som sagt, de här kopiorna ska jag fira med.
 
Och denna söta!
 
Min syster igen.
 
Och de här två ska det också firas med (+ deras föräldrar). (FÖRLÅT, jag var liksom tvungen!)
 
På något lustigt litet sätt har jag nu hamnat nästan exakt där jag började den här bloggen en gång i tiden, så jag får se hur jag gör med bloggkalendern till nästa jul. Men kanske står ni ut med lite upprepningar?
 
Om ni inte tycker att den här luckan varit tillräckligt julig så här dan före dan så får ni gärna kolla in hur min julafton var förra året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0