Åsa assar: En uppskjuten present

Detta snygga tidningsinklädda paket har legat i mitt badrum i något år. Det var en fin present som skickades till mig, med lite Hello Kitty och två tvål köpta i Frankrike. Men då jag är en flytande tvål-person har de inte blivit använda i så snabb takt. Men förra veckan var även det flytande tvålet slut och jag fick tvunget öppna detta fina paket. Som att få en present en gång till. Vilken färg kan det vaaara?
 
Så himla fint!
 
PS1. Jag hade fel i går angående barrträdet jag la upp bild på. Jag blev helt enkelt lärd fel. Det är ett lärkträd, och inget annat. Om det är giftigt eller ej har jag ingen aning om.
 
PS2. Åh Facebook, du gör mig så trött! En snabb titt och jag fick tryck över bröstet två gånger p.g.a. idioti, och denna gång handlade det inte ens om rasism. Om folk bara kunde kliva ut en liten bit från sig själva så hade det varit bra. (Höhöhö, sa hon som har en blogg om sig själv! Åh, håll käften!)

Åsa assar: En promenad på mors dag

Nu är jag ledig en vecka innan jag börjar jobba - och kommer sen fortsätta jobba i drygt 30 år. Eh ja. Så därför passar jag nu på att vila upp mig ordentligt. Jo, det är sant, men jag passa också på att hinna allt som jag inte hunnit de senaste två åren när jag pluggat. Och det går förstås att diskutera hur smart det är, men sån är jag. En sak jag tänkt göra denna vecka är att assa ifatt för jag ligger lite back. Jag börjar med mors dag!
 
 
Här kan man gå. Men det gjorde vi inte.
 
Här gick vi.
 
I skogen luktar det gott.
 
Jag lärde mig att detta är idegran. Giftigt, ajabaja. lärkträd.
 
Den här är bara god.
 
Och denna är mest snygg.
 
Och det var ungefär det jag hade att bjuda på i afton. Men oroa er inte, mor blev firad och sen fick hon laga mat till oss. Snällt. Och gott.

Åsa assar: Juni x 4

Om ett par dagar är det exakt 15 år sen jag tog studenten.
 
Fem år senare, på dagen, tog jag examen som folkhälsopedagog. (Jag vill dock minnas att examensmiddagen, när denna bild togs, var ett par dagar tidigare. Kanske just detta datum som det är i dag.)
 
Vad gjorde jag då ytterligare fem år senare, juni 2010?
 
Okej, move along... Det finns inget att se här.
 
Och så blev det då äntligen den 4 juni 2015. Färdig medicinsk sekreterare!

RSS 2.0