Åsa assar: En kort men fin helg

Den senaste tiden känns det som jag inte gjort mycket mer än jobbat. Och det ligget ganska nära sanningen. De senaste tre veckorna har jag nämligen jobbat på lördagen också, alltså sex arbetsdagar per vecka, Visserligen inte full lördag, men fullt tillräckligt. Jag är rätt slut, och det är inte över än.
 
Därför har de korta helgerna jag fått betydd desto mer. Som den senaste helgen som var så fin. Jag blev hämtad efter jobbet vid tvåtiden och åkte till Åhus. På söndagen sken solen, och Daniel, jag och hundarna tog en skön promenad.
 
Genom skogen kom vi till havet.
 
Jag hittade någons övergivna snäcksamling.
 
Vi hittade också en glassked med löften om sommaren. (Instagrambild)
 
När jag skulle ta bild på samma bild med kameran undrade Harry vad jag sysslade med.
 
Strax därefter tog batteriet i kameran slut så det blev ingen "sen gick vi hem igen"-bild. Men det gjorde vi. Och snart är det helg igen!

Åsa assar: Ord från förr

 
Om jag fick bestämma...
 
skulle det inte finnas några bilar och lastbilar bara bussar. Och det skulle aldrig få vara krig och allting skulle vara mycket billigare. Om det skulle funnits några bilar skulle dom vara mycket bättre bilar som gick på något ofarligt ämne.
 
Tyckte Åsa cirka tio år.
 
Sen läste hon detta, säg två år senare. Och hon tyckte att Åsa tio år var en riktig mes. Hon strök och skrev om.
 
Om jag fick bestämma...
 
Skulle allt va billigt.
 
Ibland känns det lite som man bara blir dummare och dummare. Tur att jag rättade till mig igen.
 

Åsa assar: Ett kalas eller två

Nu har det nya året dragit igång och därmed alla dessa födelsedagar. På kalas i lördags hade jag bland annat med mig denna söta mus.
 
Syskonen Johnsson var där.
 
Och en massa tulpaner. Sen på kvällen i Brösarp dök Isak och Daniel upp med 20 minuters mellanrum och Isaks födelsedag firades. Vi fick igång mitt 8 bits Nintendo och spelade Super Mario 3 tills mina ögon inte ville vara uppe mer. (Bild på Isak långt ner här på grund av "fel" format från Instagram...)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0