Åsa assar: Långhelg i Malmö

Långhelg är ju något av det bästa. Jag håller till i Malmö. Varmt som tusan här i dag också.

I går var det ett år sen jag tog min examen. Så mycket som kan hända på ett år. Kunde ju aldrig gissa då att jag ett år senare skulle befinna mig hos världens bästa i Malmö.

I går gicks det på stan. Köpte en klänning (se bild) och hittade sandaler i fel storlek, så nu ska jag beställa. Och kanske läsa lite medan övriga tar igen förlorad nattsömn pga värmen. Själv har jag ju sällan problem att sova (bara problem att lägga mig).


Nedan Malmö by night när jag kom hit i fredags.

Åsa assar: Skärmdumpar

Jag är skärmdumpsmissbrukare. Jag fotograferar alltså av mobilens display ganska ofta för att minnas något.

Här nedan ser ni mina senaste skärmdumpar. Den första är en bikini från Monki som jag borde handla (kanske i Malmö i helgen. Yay! Långhelg i Malmö!).

Den andra skärmdumpen är mattor gjorda av asylsökande kvinnor, pengarna kommer gå till en äventyrsdag för deras familjer. Ett helt fantastiskt initiativ tycker jag, som av en händelse behöver en eller två runda mattor. Ska bara bestämma mig! Kolla in Kifhalek på Facebook eller Instagram.

(Jag hade gett er länken om detta inte var ett försök till spontanbloggning via mobilen. Jag kan berätta för er att den här appen inte är gjord för något spontant utan mer tycks ämnad för hårdragning.)


Åsa assar: Två gamla favoriter

Jag har varit lite duktig i kväll och tagit tag i två saker jag har en tendens att skjuta upp: Rensa avloppet och göra backup på foton. Nu borde jag sluta med det och lägga mig (efter att jag diskat och tvättat håret. Diskat tallrikar, inte håret) men jag kom i stället att tänka på mina favoritinlägg från för längesen. För den här bloggen var bättre förr. Jag skulle så gärna vilja bli bättre på att spontanassa! Men det kommer kanske.
 
Vi kan låtsa att detta är ett sånt tillfälle.
 
Här kommer länkar till mina två favoritassningar. VARSÅGODA!
 
Här kommer första länken, från september 2012.
 
Och här kommer andra länken, från april 2013.
 
P.s. Han den där sista snygge killen... Lite lik Daniel, ja? ;)

RSS 2.0