Lucka 1

Ja, då var det återigen dags för min otroligt populära julkalender! Eller jag vet inte rikitgt. Har inte hört en enda person tjata? Så jag är rädd att jag anstränger mig i onödan nu. Eller, att jag anstränger mig mest för min egen skull.
 
Jag minns mycket väl hur det blev förra året. Jag råkade stanna i Malmö när jag egentligen skulle hem och göra julkalender, så luckorna kom lite i efterhand och huller om buller. Hur ska det gå i år? SPÄNNINGEN!
 
Jag kan ju avslöja att första advent har passerat när jag skriver dessa rader. Tiden slutar aldrig jaga mig. Och hur kalendern kommer se ut är jag lite osäker på. Jag har i alla fall slut på gamla bilder. Så det kommer förmodligen bli lite nyare bilder, för jag har ju trots allt lite kvar sen i år - det sämta bloggåret sen denna bloggs födelse.
 
2016 började med snö.
 
Alltså kolla, en stuga och två hundar i knät! Hösten och vintern 2015 var jag en del med Daniel i stugan i Åhus, men i år har det mest blivit Malmö. Inget fel med det, men jag saknar Åhus märker jag nu när jag tittar på bilder.
 
P.s. Jag ställer in inläggen så det (förhoppningsvis) kommer dyka upp ett nytt klockan 7 på morgonen till och med julafton. Länk på Facebook kommer jag (eventuellt) fixa för eller senare på dagen. Men ni är väl så stora nu att ni kan gå in på bloggen utan länk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0